Honlapunkon
Ön a(z)
247.
látogató.


Közgyűlést tartottunk, új vezetője lett az egyesületnek

2021.február 1-től Kancsár Erika lett a Nógrádi Napraforgó Egyesület elnöke.

Hírkép Hírkép

A koronavírus-járvány miatt rendhagyóan online tartottuk meg a közgyűlést. Elfogadtuk a 2020. évi szakmai és pénzügyi beszámolót, az Együtt Veled TaPark kivitelezési munkálatairól készített összefoglalót, a 2021. évi programot.

Az előterjesztések között személyi változást érintő programpontok is voltak.

Az Egyesület tagsága az előterjesztéseket támogatóan elfogadta.

Az Egyesület elnöki teendői alól 2021. január 31-i hatállyal felmentést kértem és kaptam. Ezzel egyidejűleg Kancsár Erika 2021. február 1-i hatállyal a Nógrádi Napraforgó Egyesület elnöke lett. Megbízatása 3 évre szól.

Változás történt a Felügyelő Bizottságban is, Kancsár Erika tagsági megbízatása megszűnt, helyére Nyilas Kálmánné lépett.

A zökkenőmentes működés érdekében az átadás-átvételi teendők elkezdődtek és folyamatosan zajlanak.

18 évig voltam a Nógrádi Napraforgó Egyesület, illetve jogelődjének vezetője. Sok örömteli szép napot, felejthetetlen élményeket éltünk meg együtt.

Köszönöm, hogy sokszor újra és újra megválasztottatok e közösség élére, köszönöm a bizalmat, a nagyszerű együttműködést!

Egyesületünk hatósugara messze túlnyúlt településünk határán. Számtalan kedves, támogató partnerünk volt, akikkel együttműködtünk.Nekik is köszönöm a közös munkálkodást!

Sokan felfigyeltek ránk és elismerték eredményeinket.

A vezetői átadás-átvétel egy mosolygós, békés együttléttel és egy ölelő jókívánsággal történt. Sok sikert kívánok és kívánunk Erikának, további eredményeket a Nógrádi Napraforgó Egyesületnek!

Nyilas Kálmánné