Honlapunkon
Ön a(z)
897.
látogató.


Szívecskék a gondoskodásért...

A NOE Zuglói Nagycsaládos Csoportja jött el 2019. április 6-án hozzánk és hoztak nagyon hasznos és nagyon kedves ajándékokat.

Hírkép Hírkép

2018. októberében Ők is részesültek a Tápláló Szeretet program ajándékából. Az akkor kapott sok befőttet, lekvárt, savanyúságot, gyümölcsöt, tartós élelmiszereket ismét hálás szívvel köszönték meg.

Kaptunk 50 kg cukrot, ami nagyon jól jön az idei befőzéseinkhez. Kaptunk nagyon kedves emlékkönyvet, amelyben olvasható és képeken látható, hogy milyen nagy örömmel fogadták a zuglói nagycsaládosok a gondoskodásunkat. Visszakaptuk az üres üvegeket is, amelyeket ebben az évben tölthetünk meg tápláló szeretettel.

Nagy örömmel fogadtuk az ajándékba hozott és közösen készített mézeskalács szívecskéket(Talán két egyforma díszítésű szívecske nincs is).

Az ajándékokból adunk azoknak a civil szervezeteknek is akik a 2018. évi befőzési programot munkájukkal és terményeikkel támogatták, mert a köszönet ajándék nekik is jár!

Mi megmutattuk Nógrádot, a várat, a tájházat. A gyerekek élvezték a szabadságot, a felnőttek pedig jókat beszélgettek egymással. Volt egy kedves, vidám napunk.

A szeretet és az egymás iránti tisztelet barátságot kovácsolt.

Reméljük lesz még alkalom, hogy újra találkozhassunk egymással!

Nyilas Kálmánné